Onze Locatie:

Noordwijk, Nederland

Wie zijn wij?

We hebben JOLA Tours & Trips opgericht om iedereen op een nieuwe, uitdagende en avontuurlijke manier een stad te laten ontdekken!

Te beginnen met ons eigen Noordwijk!

Wij zijn Joost & Laura en zijn trots op ons mooie dorp! Tijdens onze reizen hebben we het idee gekregen om zelf rondleidingen te gaan organiseren, om anderen ook de schoonheid van Noordwijk te laten ontdekken! Maar dat wilden we wel op een innovatieve manier doen.

Na een leuk gesprek met een Duits stel kwamen wij achter het fenomeen Schnitzeljagd, een speurtocht waarbij ‘’snippers’’ of deeltjes verzameld moeten worden om een antwoord te krijgen.

Met deze nieuwe inspiratie, hebben wij al onze ideeën verenigd en onze eigen Schnipseljagd Noordwijk gemaakt!

Het is een leuke digitale speurtocht geworden, die je speelt op je mobiele telefoon! Je wordt rondgeleid aan de hand van allerlei raadsels!

Nu de Schnipseljagd Noordwijk af is, gaan we verder speuren naar nieuwe dorpen en steden om een speurtocht uit te zetten. We houden zelf erg van reizen en nieuwe plekken verkennen. We vinden het leuk om de mooie plaatsen waar we komen, ook te laten ontdekken door anderen! Door daar een Schnipseljagd te maken hopen we jouw een nieuwe stad te laten ontdekken!

Doordat we zelf een tijdje op die plekken verblijven, vinden we alle verborgen straatjes en gebouwen die de moeite waard zijn! Van al die bijzondere hoekjes van de stad maken we uiteindelijk de route van de speurtocht.

Omdat wij ook vaak nieuwsgierig zijn naar de achtergronden van bepaalde plekken of gebouwen waar we langskomen, wilden we die informatie kunnen verwerken in onze Schnipseljagd. Alle verzamelde weetjes en feitjes kan je dan ook tijdens het spel te weten komen via een speciale button. Zo kunnen alle cultuurliefhebbers veel informatie lezen over bijv. de geschiedenis, gebouwen en lokale cultuur!

De Schnipseljagd is voor ons de ideale mix geworden van spel en sightseeing!

Nu de Schnipseljagd Noordwijk af is, gaan we zelf verder speuren naar nieuwe dorpen en steden! Ook hebben we plannen om Schnipseljagden te maken speciaal voor kinderen! En omdat we alles zelf kunnen aanpassen, behoort een Schnipseljagd op maat ook tot de mogelijkheden! Allemaal leuke vooruitzichten! Volg ons op Facebook om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws.

Wij hebben heel veel zin om ons nieuwe bedrijf uit te bouwen en nieuwe raadsels en routes te bedenken!

We hopen dan ook dat jullie een leuke tijd hebben tijdens het spelen van onze Schnipseljagd!

 

Groetjes,

Joost en Laura

Heeft u vragen?

Of wilt u contact met ons opnemen om welke reden dan ook? Maak dan gebruik van onderstaand contactformulier en wij sturen u zo snel mogelijk een reactie!

 

VERSTUUR

INSTAGRAM

@jolatours

FACEBOOK

@jolatours